De Plaat en z'n Verhaal

ReviewUnknownUnknown source

Elke dag ontrafelt Bart de verhalen achter de mooiste platen in 'De Plaat en z'n Verhaal'. Hij is zeker in voor suggesties, dus als er een plaat is waar jij heel graag het verhaal achter wil horen, dan moet je zeker een mailtje sturen naar Goud van Oud!

dinsdag 7 oktober
Iris - The Goo Goo Dolls

Daar zitten we dan, jij en ik. Dit is dat moment waar ik al zo lang naar heb uitgekeken. God, wat zou ik er veel voor over hebben om je nu aan te mogen raken.

Hoe lang kennen we elkaar nu eigenlijk? Ik denk dat het niet meer is dan een paar weken. Maar je hebt mij in die korte tijd zoveel gegeven. Neem alleen al die vlinders die ik in mijn buik heb. En het gevoel dat ik de hele wereld aankan. Weet je, jij bent de eerste en enige vrouw op deze wereld die mij schijnt te begrijpen.

Maar ja... laten we eerlijk tegen elkaar zijn. Wat ik voor jou voel, voel jij niet voor mij. Ik weet dat je wel iets voelt, maar dat is nog lang niet genoeg. De harde waarheid die ik tussen jouw leugens door hoor, zorgen ervoor dat ik elke keer moet vechten tegen mijn tranen.

Mijn vrienden zouden mij nu eens moeten zien zitten. 'Die arme stakker', zouden ze denken.

Ik ben smoorverliefd op een vrouw die heel goed weet hoe ze dingen kapot kan maken. Maar laat dat alsjeblieft vanavond niet zo zijn. Beloof je dat? Dan zorg ik er voor dat jij mij vanavond wat beter leert kennen. Jij, mijn ware liefde.

Want het enige wat ik vanavond wil is dat jij ontdekt wie ik werkelijk ben...

Nummer: Iris
Artiest/band: The Goo Goo Dolls
Jaar: 1999
Hoogste notering in de top 40: 8

[source]http://www.radioveronica.nl/index.php?page=de_plaat_en_zn_verhaal[/source]

Related